KOKOŠKOV OKUPLJA ORLOVE: Reprezentativci Srbije stigli u Finsku, čekaju se igrači večitih

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 17:12

KOKOŠKOV OKUPLJA ORLOVE: Reprezentativci Srbije stigli u Finsku, čekaju se igrači "večitih"

Počinju mini pripreme za kvalifikacione mečeve sa Švajcarskom i Finskom.

Počelo je okupljanje košarkaške reprezentacije Srbije u Helsinkiju.

Srbija će u "balonu" u finskom Espu odigrati mečeve sa Švajcarskom i Finskom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a u Helsinki su već doputovali selektor Igor Kokoškov sa članovima stručnog štaba i predsednik Saveza Predrag Danilović.

Vrlo zanimljiv meć večeras (21.00) u Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ligi - sastaju se Vulverhempton, koji ima sjajan tim ali ne igra prema očekivanjima, i najprijatnije iznenađenje ove sezone Sautempton, koji već šest kola ne zna za poraz. Kvota na keca je 2,40, a na dvojku 3,20, dok je kvota na 3+ 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sautempton.

Do kraja dana pridružiće im se Aleksa Avramović, Danilo Anđušić, Dejan Kravić, Stefan Pot, Dalibor Ilić, Marko Jeremić, Dragan Apić, Jovan Novak i Stefan Peno, a dolazak ostalih igrača očekuje se u utorak. Nakon večitog derbija put Finske krenuće još petorica reprezentativaca, Boriša Simanić, Marko Simonović, Aleksa Radanov, Rade Zagorac i Nemanja Dangubić.

Duel sa Švajcarskom na programu je u subotu od 15.30 časova, a u ponedeljak 30. novembra od 18 sati biće odigran meč sa Finskom.

Srbija utakmice dočekuje sa polovičnim učinkom, na početku kvalifikacija savladana je Finska, ali je potom usledio poraz od Gruzije u Beogradu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAMO NEBO JE GRANICA: Napadač Borusije zamenio čudo iz Norveške i ušao u ISTORIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020

Padaju rekordi jedan po jedan... Napadač Borusije Dortmund Jusufa Mukoko napunio je u petak 16 godina i time stekao pravo nastupa u elitnom rangu nemačkog fudbala...Dan kasnije mu je trener Lusijen Favr dao šansu na terenu protiv berlinske Herte, pa je Mukoko postao najmlađi igrač u istoriji Bundeslige...Vrlo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.