KOD IVANOVIĆA NEMA IZUZETAKA: Uvek želimo da pobedimo, bilo kada i bilo gde

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 21:07

KOD IVANOVIĆA NEMA IZUZETAKA: Uvek želimo da pobedimo, bilo kada i bilo gde

Crveno-beli na gostovanju u Ljubljani.

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović izneo je očekivanja pred poslednji duel, u regularnom delu ABA lige, protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani.

Iskusni stručnjak je istakao da crveno-beli idu na pobedu i pored meča bez rezultatskog značaja.

- Idemo u Ljubljanu da odigramo dobru utakmicu, istina rezultatski pritisak ne postoji, ali kada nosis dres Crvene zvezde pritisak je uvek tu i uvek želimo da pobedimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo kada I bilo gde. Tako će biti i u Ljubljani. U seriji smo pobeda i želimo da u dobrom ritmu dočekamo početak doigravanja u ABA ligi gde su naše ambicije poznate - rekao je trener crveno-belih Duško Ivanović.

Krilni košarkaš Stefan Lazarević smatra da tim sa Malog Kalemegdana ima dovoljno dugu klupu i da će uspeti da nadoknade nedostatak Luke Vildoze i Fakunda Kampaca.

- Ostaje nam još ta jedna utakmica pred plej ofa kome se sada okrećemo, ali želimo da odigramo dobru čvrstu utakmicu u Ljubljani i dođemo do pobede. Iako nema takmičarski značaj, svaka pobeda je važna jer se njima gradi samopouzdanje za nastavak, a to je plej-of i završnica sezone. Imali smo vremena da se odmorimo, sve smo kompletniji iako u Ljubljani nećemo imati Fakunda i Luku, ali I dovoljno dugu klupu da odigramo dobru utakmicu - poručio je Lazarević.

Plej-of za crveno-bele startuje narednog vikenda utakmicom u Beogradu protiv Zadra.

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.