Izvor: HotSport.rs, 07.Maj.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO ĆE PRVI: 38 miliona evra za reprezentativca B i H (VIDEO)

Šampion Italije Juventus uključio se u trku za transfer Miralema Pjanića iz Rome, prenosi Gazeta delo Sport.

Kako se navodi, trener Masimilijano Alegri odmah posle produžetka saradnje zahteva od uprave da mu dovede reprezentativca Bosne i Hercegovine.
Roma nema nameru da pusti Pjanića konkurentu u borbi za Skudeto, ali se veruje da će torinski klub aktivirati otkupnu klauzulu od 38 miliona evra.
Odličnog vezistu Rimljana žele još Čelsi, Mančester Siti, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Barselona, Real Madrid, minhenski Bajern i Pari Sen Žermen, pa neće biti lako Juventusu da pobedi u ovoj trci.
(Izvor: youtube/JMcCarthyHD)
Pjanić je član Rome od 2011. godine, a ranije je igrao za Lion i Mec.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Junajted i Arsenal ratuju za Barsinog vezistu?!

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2016

Ko će pre do buduće zvezde svetskog fudbala?..Engleski giganti boriće se za transfer mladog hrvatskog fudbalera...Kako prenosi Mundo deportivo, Alen Halilović je na meti Mančester junajteda i Arsenala, dok njegove igre prati i Totenhem...Njegov menadžer Zoran Stojadinović otkrio je nedavno da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.