KLOPA SAVLADALE EMOCIJE: Plakao sam bez prestanka, nisam mogao da PROGOVORIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 20:59

KLOPA SAVLADALE EMOCIJE: Plakao sam bez prestanka, nisam mogao da PROGOVORIM!

Ostaće mu zauvek u sećanju.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop otkrio je da je plakao bez prestanka, kada je posle utakmice Čelsija i Mančester Sitija (2:1) u junu bilo jasno da su Redsi matematički obezbedili titulu u Premijer ligi.

To je bio prvi prvenstveni pehar velikana sa Enfilda posle 30 godina čekanja.

- Bilo je deset sekundi do kraja meča u Londonu, kada sam na video pozvao suprugu Ulu, i tada je bilo jasno da smo šampioni. U trenutku kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odsviran kraj, imao sam takav nalet sreće i emocija da sam počeo da plačem i nisam mogao da prestanem. Nisam bio u stanju da izgovorim nijednu reč, samo su mi tekle suze - rekao je 53-godišnji Klop.

Nemački stručnjak kaže da mu ni danas nije svejedno kada pomisli na te momente.

- Biće to zauvek posebno veče za mene. Takvo čisto uživanje nikada nisam ranije osetio - rekao je Klop.

Ovo je Nemcu bio prvi pehar Premijer lige u petoj sezoni rada na Ostrvu.

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.