Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLOP DOBIJA DRUGO POJAČANJE: Matip u Liverpulu

Fudbaler Šalkea, Žoel Matip, danas će potpisati predugovor sa Liverpulom, dok će opremu kluba sa Enfilda zadužiti na leto.

Nakon Marka Grujića, 24-godišnji Matip biće drugo pojačanje Jirgena Klopa. Prema pisanju “Telegrafa”, Liverpul već nekoliko meseci prati igre štopera Šalkea, koji bi danas trebao da potpiše predugovor sa slavnim klubom i u Englesku dođe kao slobodan igrač na leto, kada mu ističe ugovor sa klubom iz Gelzenkirhena.
Kamerunski internacionalac trebalo bi da zameni Koloa Turea, čiji ugovor na kraju sezone najverovatnije neće biti produžen.
Pripremio: Milan Spasojević

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žoel Matip od leta u Liverpulu

Izvor: Beta, 15.Feb.2016

Fudbaler Šalkea Žoel Matip preći će u Liverpul na kraju sezone, preneli su danas britanski mediji.Matip će potpisati za engleski klub kao slobodan igrač, pošto će mu na leto isteći ugovor.Ovaj 24-godišnji štoper je ponikao u Šalkeu i za prvi tim kluba iz Gelzenkirhena odigrao 240 utakmica...

Nastavak na Beta...

Borusija Dortmund kupila špansku perlu za 5.000.000 evra (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2016

Klub sa Vestfalena potvrdio pojačanje koje je jurio celog januara..Prelazni rok u najjačim evropskim ligama je odavno završen, ali to smeta klubovima da aktivno rade na fudbalskoj pijaci. Danas je zvanično potvrđeno da se Žoel Matip iz Šalkea seli u Liverpul na kraju sezone, a sada je stigla potvrda...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.