Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLASIKO ZA GOLMANA: Kurtoa ‘svađa’ Real i Barsu

Golman Čelsija Tibo Kurtoa pre samo nekoliko dana izjavio je da nije siguran da će i naredne sezone čuvati gol “plavaca” što je praktično bio “pucanj za start” za klubove koji ga žele u svojim redovima.

Naravno da su mediji odmah naciljali Real i Barselonu koji bi bez sumnje voleli da vide Belgijanca u svom timu s obzirom da se radi o mladom, a već vrlo iskusnom golmanu koji je već branio u Priemeri gde je nastupao za Atletiko Madrid.
Problem u celoj priči moglo bi da bude obeštećenje koje Čelsi traži za Kurtou, a koje iznosi velikih 75 miliona funti makar kada su u pitanju golmani.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.