KKCZ: Hvala našim prijateljima iz Kine

Izvor: B92, 28.Mar.2020, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KKCZ: Hvala našim prijateljima iz Kine

KK Crvena zvezda izrazio je veliku zahvalnost prijateljima iz Kine na pomoći u trenucima kada je naša zemlja i ceo svet pogođen pandemijom virusa COVID-19.

Na zvaničnom sajtu kluba, crveno-beli saopštili su da im iz Kine stižu više desezina hiljada maski, zaštitnih rukavica, zaštitnih odela...

"KK Crvena zvezda ovom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želi javno da izrazi ogromnu zahvalnost svima koji nas nisu zaboravili u ovim trenucima : Školama “Loudi Youqian Sports Co.,Ltd” iz grada Loudija, “BoostEnergy” iz Kunminga, “Universe Sport Skill Center”iz grada Šenžen", piše na zvaničnom sajtu i dodaje se:

"Sa svim školama KK Crvena zvezda ima potpisane protokole o saradnji u okviru kojih je naš juniorski pogon dva puta već gostovao u Kini u maju i septembru 2019.godine i izazvao veliku pažnju tamošnje javnosti I ljubitelja košarke, o čemu je klub detaljno izveštavao u prošloj godini. Takođe, osim gostovanja juniora, veliki broj dece i trenera dolazio je iz Kine u Beograd na treninge, obuku i školovanje, takođe i letnje kampove KK Crvena zvezda, a kruna ove saradnje u narednom periodu bio bi odlazak seniorskog tima KK Crvena zvezda i još jače veze kluba sa kineskim prijateljima!".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KK CRVENA ZVEZDA ZAHVALNA ZA POMOĆ: Hvala prijateljima iz Kine! VIDEO

Izvor: Kurir, 28.Mar.2020

Košarkaški klub Crvena zvezda izrazio je veliku zahvalnost prijateljima iz Kine na pomoći u trenucima kada je naša zemlja i ceo svet pogođen pandemijom virusa korone. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.