Izvor: B92, 15.Jun.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Crvena zvezda sledeće sezone u opremi AND 1

Košarkaši Crvene zvezde nosiće u sledeće tri sezone sportsku opremu američke kompanije AND 1.

Ugovor o tehničkom sponzorstvu potpisali su u ponedeljak uveče u Beogradu predsednik Zvezde Živorad Anđelković i predsednik međunarodnih operacija "AND 1" Mark Mekej.

"Došli smo u Srbiju, jer se ovde igra najbolja košarka.Došli smo na Mali Kalemegdan jer je ovde sve počelo.Došli smo u Zvezdu jer volimo ambiciozne, mlade i hrabre ljude", rekao je Mark Mekej.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Gospodin MeKkej je objasnivši zašto je AND 1 izabrao baš Zvezdu pomenuo nekoliko reči: hrabrost, ambicije, mladost...zato smo i izabrali AND 1.Ovo je samo deo projekta "Evropska Zvezda".Rekli smo kada smo došli da će prva godina biti godina vraćanja kluba u život, i to smo učinili.U drugoj godini započeli smo i rezultatski oporavak.Do ispunjenja petogodišnjeg plana Evropske Zvezde, brojim još 003, što bi vojnici rekli, na tom putu bićemo zajedno sa AND 1 kompanijom", rekao je Andjelković i dodao da su strane spojene zajedničkom ambicijom proboja u Evropu.

Mekej je istakao da je njegovoj kompaniji čast što je sklopila ugovor sa "velikim klubom" i dodao da joj "košarka nije posao, nego zadovoljstvo".

Dizajneri AND 1 spremili unikatne dresove za Zvezdu, koja će i u narednoj sezoni imati tri kombinacije dresova, prugaste, crvene i bele.

AND 1 je kompanija koja proizvodi opremu za košarkaše, postoji 10 godina, a već je prošle godine završila sa prihodom od 250 miliona dolara.Opremu AND 1, nosi već 20 odsto svih NBA igrača, medju kojima su i Kevin Garnet, Ben Valas, Stefon Marburi, igrač Sijetla Vladimir Radmanović, kao i najbolji evropski košarkaš Dejan Bodiroga.

Promocija je propraćena laserima, igrači su se takmičili u šutiranju trojki, a događaju na Malom Kalemegdanu prisustvovale su brojne ličnosti iz sportskog i političkog života Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.