KK Crvena zvezda reaktivira članstvo

Izvor: Mondo, 25.Jun.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Crvena zvezda reaktivira članstvo

Od 1. jula, svi koji postanu članovi Zvezde dobiće lojalti kartice.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Pri kraju pretprodaje sezonskih karata za sezonu 2015/16, KK Crvena zvezda izašla je u javnost sa novom akcijom za navijače:

Sa Malog Kalemegdana poručeno je da će od 1. jula ponovo pokrenuti članstvo za navijače.

"Svi koji budu želeli da postanu članovi KK Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neće samo ostvarivati prava i obaveze koje su propisane Statutom kluba, već će imati i dodatnu korist, jer će njihove članske karte ujedno biti i lojalti kartice", saopštila je Zvezda, uz pojašnjenje:

"To, praktično, znači da će vlasnicima ZVEZDAŠ članske karte biti obezbeđen povrađaj novca (na tekući račun) prilikom kupovine robe široke potrošnje, a svakom upotrebom kartice finansijsku korist će imati i KK Crvena zvezda".

Navedenu karticu besplatno će dobiti svi vlasnici sezonske karte za takmičarsku 2015/16, a iznos godišnje članarine, koja će imati nekoliko kategorija, biće objavljen narednih dana.

Spisak benefita koje će ta kartica omogućiti predstavljen je na klupskom sajtu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.