KIŠA NAPRAVILA HAOS: Vidite atmosferu ispred stadiona dva sata pre DERBIJA! A blagajne... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 18:28

KIŠA NAPRAVILA HAOS: Vidite atmosferu ispred stadiona dva sata pre DERBIJA! A blagajne... (FOTO)

Još malo...

Jubilarni 200. večiti derbi i to u polufinalu Kupa Srbije. Fudbaleri Partizana na svom stadionu dočekuju Crvenu zvezdu.

Večeras (20.00) je večiti derbi - Partizan želi Kup kao utehu, Zvezda duplu krunu posle 12 godina. Kec je 2,70, dvojka 2,75, a iks 3,10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Crno-beli se bore za spas sezone i osvajanje jednog trofeja, dok crveno-beli žele duplu krunu nakon odbranjenog naslova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampiona države.

Vremenske prilike u Beogradu nisu idealne za igru jer i danas, baš kao i u poslednjih nekoliko dana, kiša lije kao iz kabla. Pravi potop!

Haos je zbog jakog pljuska bio i ispred stadiona Partizana dva sata pred početak utakmice kada su navijači polako krenuli da pristižu.

Većih gužva nije bilo, bilo je poprilično prazno (osim ispred blagajne koja je štitila od padavina), a od kiše su se pored navijača sklanjali i policajci ispod skafandera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.