KIRJOS PONOVO BRILJIRA: Na travi nema boljeg od mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 21:25

KIRJOS PONOVO ''BRILJIRA'': Na travi nema boljeg od mene

Australijanac nikad nije igrao ni finale na toj podlozi.

Ne može Nik Kirjos baš dugo da ne bude u centru pažnje, a to je pokazao i ovog puta. Australijski teniser je bez ikakve zadrške ''ispalio'' da sebe smatra najboljim teniserom na travnatoj podlozi, iako nikad nije osvojio turnir na toj podlozi niti igrao finale.

 - Ako gledamo travnatu podlogu, rekao bih da nema boljeg od mene -  rekao je Kirjos ne trepnuvši za ''Sidnej Morning Herald''.

Sve bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to bilo u redu da se Rodžer Federrer nikad nije bavio tenisom. Švajcarac je dobar deo svoje slave stekao upravo zahvaljujući turnirima na travi, pre svega Vimbldonu koji je osvajao osam puta, dok ukupno na toj podlozi ima 19 titula ukljujući 10 titula u Haleu. Federer je ipak pred penzijom, a čak i bez njega Kirjos nije ni blizu najboljeg pošto Novak Đoković na Vimbldonu ima šest titula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.