KEC IZ RUKAVA: Krstajić naknadno pozvao igrača Radnika iz Surdulice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2018, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KEC IZ RUKAVA: Krstajić naknadno pozvao igrača Radnika iz Surdulice (VIDEO)

Orlove očekuju dueli sa Litvanijom i Rumunijom.

Radnik iz Surdulice imaće će svog člana u nacionalnom timu Srbije za utakmice u Ligi nacija protiv Litvanije 7. septembra u Viljnusu i Rumunije tri dana kasnije u Beogradu.

ENGLEZI PIŠU: Šaćiri upozoren šta ga čeka u Beogradu

KRSTAJIĆ OTVORENO: Zašto nema Luke Milivojevića i ko je NEZAMENJIV u reprezentaciji (FOTO)

Selektor Srbije, Mladen Krstajić, odlučio je da naknadno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a prinudno u tim pozove čuvara mreže superligaša Nikolu Vasiljevića.

Na treningu reprezentacije u Staroj Pazovi povredio se golman Arhusa Aleksandar Jovanović. Krstajić je reagovao munjevito i poziv da se priključi timu uputio 22-godšinjem Nišliji.

Trojku golmana sada čine Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv) i Marko Dmitrović (Eibar). Čuvar mreže Partizana Vladimir Stojković nije dobio poziv za okupljanje pred početak Lige nacija.

Do ovog naknadnog poziva Crvena zvezda je bila jedini klub iz Superlige čiji su igrači pozvani za duele sa Litvanijom i Rumunijom. Milanu Rodiću i Nenadu Krstičiću pridružio se Vasiljević. Kao fudbaler Zvezde poziv je dobio i Nemanja Radonjić, ali je on u međuvremenu prešao u Olimpik iz Marseja.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajiću dodeljen i drugi pomoćnik

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2018

Mladen Krstajić dobija pojačanje...Srpska reprezentacija sutra putuje u Litvaniju gde će u petak odigrati prvi meč u okviru Lige nacija, a selektor Mladen Krstajić je dobio novo pojačanje u stručnom štabu...Nakon što je Zoran Filipović prihvatio novu ulogu u reprezentaciji, dodatni pomoćnik...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.