KC Niš: Hospitalizovano 347, preminulo sedam osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020, 18:14

KC Niš: Hospitalizovano 347, preminulo sedam osoba

U Kliničkom centru Niš, u kovid objektima, hospitalizovano je 347 pacijenata, a preminulo je sedam pacijenata sa laboratorijski potvrđenim korona virusom.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, kod 202 pacijenta je laboratorijski potvrđen virus korona, a 11 je priključeno na respiratore i u teškom su stanju, navedeno je na sajtu KC Niš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Među hospitalizovanim pacijentima nema dece.

U Zdravstvenom centru Leskovac u kovid bolnici, trenutno je hospitalizovano 113 pacijenata, a kod 90 je potvrđeno prisustvo virusa Kovid-19.

Uprkos svim naporima lekara, u Leskovcu su, od posledica virusa korona, preminule tri osobe.

U dve kovid bolnice u Zdravstvenom centru Vranje, ukupno je hospitalizovan 115 pacijent, kod 100 je laboratorijski potvrđen virus, a među hospitalizovanim nema dece.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.