KAZNA ZBOG INCIDENTA U LESKOVCU: UEFA nije imala milosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2023, 17:23

KAZNA ZBOG INCIDENTA U LESKOVCU: UEFA nije imala milosti

Vinovnik je uhapšen, ali šteta je napravljena.

FK Čukarički je kažnjen od strane UEFA zbog neodgovornog ponašanja jednog navijača na utakmici protiv Fiorentine.

Akter je odmah uhapšen i izbačen sa stadiona, a UEFA nije imala milosti prema klubu sa Banovog brda, mada je uzela u obzir da je ovo bio prvi prestup kluba.

Disciplinska komisija je tako kaznila Čukarički sa 5.000 evra i Brđani će morati da zatvore deo tribina stadiona Dubočica (sektor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zapad 2) zbog rasističkog ponašanja navijača.

Sledeći meč u Evropi na svom terenu, Čukarički igra protiv Ferencvaroša, kada će deo tribina biti zatvoren.

On je rasistički skandirao igraču Čukaričkog, Ibrahimu Endiajeu, zbog čega se ovaj i rasplakao, a sve je uzrokovalo prekid susreta dok zvanični spiker nije upozorio sve na stadionu da je to nedozvoljivo.
Pogledaj vesti o: Incident,   Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI UDARAC ZA ČUKARIČKI: UEFA kaznila srpski klub zbog incidenta na meču sa Fiorentinom!

Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2023

Brđani će se suočiti sa novim sankcijama Nakon Zvezde i TSC-a, još jedan srpski klub, Čukarički, suočava se sa sankcijama UEFA-e zbog neodgovornog ponašanja jednog navijača tokom utakmice protiv Fiorentine. Incident se dogodio kada je navijač Čukaričkog, rasističkim skandiranjem upućenim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.