KATAI: Nisam zadovoljan bodom, bili smo sjajni

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 22:35

KATAI: Nisam zadovoljan bodom, bili smo sjajni

Strelac jedinog gola za crveno-bele jasan.

Aleksandar Katai je postigao jedini gol za Crvenu zvezdu u 163. večitom derbiju koji je završen nerešenim rezultatom 1:1.

- Ne možemo biti zadovoljni osvojenim bodom. Mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu. Naravno, analiziraćemo sve detalje sa utakmice, sada su još “vruće glave”, ali mislim da smo veoma dobro stajali na terenu kao i da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro igrali. Sa druge strane, bitnije je da nismo izgubili, prednost je ostala ista i nastavljamo dalje tamo gde smo i stali, a to je put ka novoj tituli – istakao je Katai za klupski sajt.

Reprezentativcu Srbije nisu klecala kolena prilikom izvođenja jedanaesterca.

- Iskreno, nije svejedno kada izvodite penal, naročito na derbiju. Svi misle da je jedanaestearac lako šutirati, ali desi se promašaj. Trema je sigurno postojala, ali tako je i na svakoj utakmici. To je deo našeg posla i moramo da živimo sa tim, ali mi je drago što sam bio precizan.

Crveno-beli se okreću sledećom okršaju i to u Ligi Evrope. Na redu je gostovanje Hofenhajmu.

- Bitno je da smo ostali na istom odstojanju u odnosu na rivale. Okrećemo se sada utakmici protiv Hofenhajma. Moramo dati naš maksimum kako bi ostvarili što bolji rezultat tamo. Nemamo toliko vremena za odmor, raspored je veoma gust od početka sezone. Imali smo dve reprezentativne pauze, kada smo mogli malo da se odmorimo. Idemo dalje, to nam je posao – zaključao je Katai.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katai: ''Svi misle da je lako šutirati penal, ali...''

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai ocenio je da je njegova ekipa večeras odigrala sjajnu utakmicu protiv Partizana i da je najvažnije da nije izgubila i da je ostalo osam bodova prednosti u odnosu na "večitog" rivala...Zvezda i Partizan odigrali su večeras u Humskoj nerešeno 1:1, u utakmici...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.