KARI NIJE SKROMAN: Ja sam najbolji svih vremena

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 20:45

KARI NIJE SKROMAN: Ja sam najbolji svih vremena

Košarkaš Golden Stejta smatra da mu je samo Medžik konkurencija.

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa, Stef Kari, bez zadrške je za sebe rekao da je najbolji plejmejker u istoriji košarke, iako je konkurencija ozbiljna.

Kari u ligu stigao 2009. kada su ga Voriorsi birali kao 7. pika prve runde, a do sada je osvojio četiri titule šampiona uz jednu titulu MVP-ija finala, kao i dve titule MVP-ija regularnog dela sezone. Nekadašnji košarkaš Gilbet Arenas mu je postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanje da li sebe smatra najboljim plejmejekrom svih vremea.

 - Da. Tu smo u priči Medžik Džonson i ja i to je to. Medžikova biografija je impresivna, neverovatna, a nikada nisam mislio da ću biti u ovoj priči i opet kada pogledamo način uticaja na igru, zašto ljudi i gledaju košarku i sve to komparacija je ovakva sigurno - rekao je Stef Kari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.