KAPITEN LUČIĆ POSLE ITALIJE: Težak poraz i razočaranje

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2022, 20:11

KAPITEN LUČIĆ POSLE ITALIJE: Težak poraz i razočaranje

Veliki šok...

Košarkaška reprezentacija Srbije eliminisana je od Italije sa 94:86 u osmini finala Evrobasketa, te tako završila učešće na ovogodišnjem šampionatu Starog kontinenta.

Kapiten Orlova Vladimir Lučić bio je razočaran posle poraza od Azura.

- Mislim da smo ušli u nervozu , imali smo dosta promašenih otvorenih šuteva, oni su ubacili svoje šuteve spolja, dobili samopouzdanje, a mi smo ušli u kontraritam. To ne sme da se desi, ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je razočaranje i težak poraz - istakao je kapiten i dodao.

- Počeli su da nam stvaraju dosta problema, na igri sa centrom, a veliki broj koševa u trećoj četvrtini su ubacili spolja. Mi smo imali veliki broj promašaja, i to je razlika na kraju - zaključio je Lučić.

BONUS GALERIJA: Pogledajte zakucavanje Miroslava Raduljice preko Hrvata Darija Šarića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.