KANADA  PRED VELIKIM PROBLEMOM: Džamal Marej neizvestan za SP

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 11:08

KANADA PRED VELIKIM PROBLEMOM: Džamal Marej neizvestan za SP

Igrač Denver Nagetsa mogao bi da pauzira zbog povrede.

Igrač Denvera Džamal Marej mogao bi zbog povrede da propusti predstojeće Svetsko prvenstvo, izjavio je danas generalni menadžer Košarkaškog saveza Kanade Rouan Baret, prenosi Basketnjuz.  Kanada će na SP igrati u grupi sa H sa Letonijom, Libanom i Francuskom.

Marej je prošle sezone sa ekipom Denvera osvojio titulu u NBA ligi. On je prošle sezone postizao 20 poena i imao je četiri skoka i 6,2 asistencije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po utakmici. Reprezentativci Kanade se počeli pripreme za Mundobasket, a najbolji igrač ove selekcije je neizvestan sa SP, koje će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima. Marej je bio na treningu sa saigračima iz kanadske reprezentacije, a Baret je istakao da će medicinski tim doneti konačnu odluku.

 - Marej je došao na pripreme posle veoma duge sezone i povrede koje je imao. Mislim da moramo da budemo oprezni i da pametno reagujemo. On je veoma umoran, moramo da radimo sa našim medicinskim timom i na kraju da donesemo ispravnu odluku za Mareja. On želi da igra za Kanadu na SP, želi da bude sa nama, ali će medicinski tim uskoro da donese konačnu odluku - istakao je Baret za kanadski Ti-Es-En (TSN).

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.