KAN - Nigeriji bronza, sledi veliko finale! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAN - Nigeriji bronza, sledi veliko finale! (video)

Kup Afričkih Nacija ušao u samu završnicu, ostala još samo odlučujuća borba za titulu.

Večeras je na stadionu u Kairu osdigrana utakmica za treće mesto, u kojoj je reprezentacija Nigerije savladala Tunis rezultatom 1:0.

Gol odluke postignut je već u trećem minutu meča, a strelac je bio Igalo, koji je iskoristio sudar protivničkog golmana sa jednim od svojih saigrača i loptu je sa par metara poslao u nebranjenu mrežu.

Nigerija je tako osvojila bronzanu medalju, a finale je na programu 19. jula od 21 čas, kada će se za titulu boriti Alžir i Senegal, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ko će biti KRALJ AFRIKE?

Izvor: Mondo, 18.Jul.2019, 16:59

U finalu Kupa afričkih nacija u petak uveče igraju Senegal i Alžir. Direktan prenos na TV Arena sport. Senegal prvi put ili Ažir drugi put?..Foto: AP Photo/Ariel Schalit/Tanjug..Grupna faza Afričkog Kupa nacija protekla je u senci završnice Kopa Amerika gde je titulu osvojio tim Brazila koji je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.