KAN - Četiri reprezentacije osigurale put u Kamerun

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAN - Četiri reprezentacije osigurale put u Kamerun

Kontinentalna smotra najboljih afričkih selekcija na programu je sledeće godine, a juče su plasman obezbedile četiri reprezentacije.

Narednog juna u Kamerunu će biti održano 32. izdanje Kupa afričkih nacija (KAN) na kojem će se 24 selekcije boriti za zvanje vladara "Crnog kontinenta".

Kvalifikacije ulaze u završnu fazu, nakon oktobarskih mečeva dobili smo prve četiri selekcije koje su mesto na Kupu afričkih nacija obezbedile kroz kvalifikacije.

Kamerun >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je svoje mesto obezbedio kao domaćin turnira, a juče su mu se priključili Madagaskar, Tunis, Egipat i Senegal.

Do kraja kvalifikacija biće podeljeno još 19 "karata" za učešće na kontinentalnoj smotri afričkih selekcija.

Kup Afričkih Nacija na programu je od 15. juna do 13. jula, a biće poseban u odnosu na sve prethodne zbog toga što će učestvovati 24 reprezentacije i što se prvi put održava u junu/julu, umesto u januaru/februaru.

View this post on Instagram

5️⃣ teams booked their spot at #AFCON2019Q today! 🇨🇲🇲🇬🇹🇳🇪🇬🇸🇳

A post shared by Bleacher Report Football (@brfootball) on Oct 16, 2018 at 4:30pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.