KALKULACIJE ZA LŠ: Zvezda navija za Njukasl!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 15:46

KALKULACIJE ZA LŠ: Zvezda navija za Njukasl!

Crveno-beli priželjkuju što bolju poziciju...

Beogradska Crvena zvezda je odavno obezbedila plasmana u Ligu šampiona. Šampionska titula u Srbiji ovog proleća znači i sigurno učešće u grupnoj fazi Lige šampiona, a ono što će do kraja klupske sezone širom Evrope ostati neizvesno jeste pitanje da li će srpski šampion uspeti da se domogne trećeg šešira u žrebu grupa za LŠ.

Ali, dobra vest je da kako se sezona bliži kraju, Zvezdine šanse da izbegne poslednji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvrti šešir su sve veće.

Sinoć je na tviter nalogu ''Playtony'' objavljena najnovija projekcija izgleda šešira na žrebu i Crvdna zvezda je u ovom trenutku u trećem šeširu, ako do kraja sezone ne bude promena u plasmanima ekipa u nacionalnim prvenstvima.

Ali, kao što možete da vidite u tabeli, Zvezda je poslednja u trećem šeširu, što znači da bi lako mogla da sklizne u četvrti.

Potrajalo je malo duže ove nedelje jer smo čekali rezultat italijanskog polufinala u #ECL koji nam je srećom išao na ruku. Opet smo iznad crte sa velikim šansama da tamo i ostanemo. Pratimo još samo lige Engleske, Nemačke, Austrije, Italije i Češke. #fkcz pic.twitter.com/pjlPd6OwLf

— Playtony (@Playtony_rsb) May 17, 2023

To bi moglo da se dogodi ako, na primer, Njukasl u Premijer ligi padne sa trećeg mesta na kom se trenutno nalazi, padne ispod četvrte pozicije.

Njukasl večeras dočekuje Brajton i ukoliko trijumfuje, velike su šanse da će izdržati nalet petoplasiranog Liverpula i četvrtoplasiranog Mančester junajteda i da će zadržati mesto koje vodi u Ligu šampiona.

To bi odgovaralo Zvezdi, jer ona ima bolji koeficijent od Njukasla koji bi u slučaju plasmana u LŠ bio u četvrtom šeširu, a jasno je da bi ulazak Liverpula umesto Njukasla, Zvezdu poslao u četvrti šešir.

Zvezdi bi odgovaralo i da Lajpcig ne uđe u Ligu šampiona, ali Frajburg je posustao u Bundesligi posle dva poraza u poslednja dva kola i tako smanjio šanse za takav rasplet.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga Milana Borjana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.