Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA UŽIVANCIJA: Lučo, i Delije bi ovako (FOTO)

Uživa Luis Ibanjez u Beogradu, Zvezdi, navijačima, igri i rezultatima crveno-belih. Postao je i miljenik navijača, pa mu ne smeta toliko ni što plate kasne.

Za kafu se ima, bar van stadiona (sećate se da se Grof žalio da na Marakani nema ni kafe, pa je od Terzića dobio kilogram), a još kada stigne ovakav kapućino….
 
A photo posted by Luis Ibañez 88 (@luisibanez88) on Nov 25, 2015 at 1:41am PST

Izvor: Instagram/luisibanez88
Ovo što >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vidite na slici je današnji doruča popularnog Luča, ali na to sasvim sigurno niste obratili pažnju, spazili ste samo šolju kafe sa grbom Zvezde i natpisom ‘šampioni’. Na dobrom su putu crveno-beli…
Lučo je nadavno otkrio i ko je njegov omiljeni igrač…
The post KAKVA UŽIVANCIJA: Lučo, i Delije bi ovako (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ŠOKANTNO: Zašto je Marina Tadić u modricama?

Izvor: Tracara.com, 25.Nov.2015

Bravo Marina! (foto: Instagram) Pevačica Marina Tadić podelila je uznemirujuću fotografiju na svom Instagramu, koja je u prvih mah šokirala njene fanove, piše PulsOnline. Potresnim postom, ona je želela da skrene pažnju na problem nasilja nad ženama i poruči da isto mora da prestane. #stopnasiljunadzenama# A...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.