KAKO ĆE GROBARI OVO PODNETI: Žofri Lovernj oblači crveno-beli dres! (FOTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 08:54

KAKO ĆE GROBARI OVO PODNETI: Žofri Lovernj oblači crveno-beli dres! (FOTO

Veliko interesovanje.

Francuski as Žofri Lovernj definitivno je završio svoju odiseju u Fenerbahčeu. Navijači Partizana odmah su se ponadali da bi se bivši kapiten mogao vratiti u Humsku. Međutim, od toga najverovatnije nema ništa. Pretpostavljate, finansije su bile glavna prepreka.

Grčki velikan Olimpijakos želi Francuza u svojim redovima. Kako javlja “Basketball Rumors EU”, agent miljenika “grobara” je uspostavio kontakt sa čelnicima kluba iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pireja. Takođe, za Žofrija je zainteresovan i gradski rival Panatinaikos. Prošle nedelje se pojavila informacija da je i Baskonija zainteresovana za francuskog centra.

Lovernj je od 2012. do 2014. godine nosio dres Partizana. Jednu sezonu je proveo u Himkiju, a onda je tri godine igrao u NBA ligi za Denver, Oklahomu, Čikago i San Antonio. Kao veliko pojačanje je stigao leta 2018. godine u Fenerbahče, ali je razočarao igrama. Prošle sezone je bio na ledu kod Željka Obradovića, koji je bio nezadovoljan zalaganjem iskusnog centra.

Joffrey Lauvergne is going to be a free agent this summer. Two strong candidates to sign him seems to be Olympiakos and Panathinaikos. Olympiakos has communicated with his agent but there is no offer. The player is also in the shortlist of Panathinaikos#olympiakosbc #paobc

— Basketball Rumors EU (@AroundRumors) June 6, 2020

Oba tima očekuje remont ovog leta. Olimpijakos je napustio Nikola Milutinov, koji je potpisao trogodišnji ugvovor sa CSKA, a blizu povratka u Pirej je grčki as Kostas Slukas. “Zelene” iz Atine napušta Nik Kalates, a kao njegova zamena figurira i plejmejker Crvene zvezde, Lorenco Braun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.