KAKAV USPEH: Srpkinje ekipne prvakinje sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV USPEH: Srpkinje ekipne prvakinje sveta

Borislava Pekovi-Ranković, Nada Matić i Kristina Arančić osvojile zlatnu medalju.

Ženska ekipa Srbije napravila je veliki uspeh, osvojivši zlatnu medalju na ekipnom Prvenstvu sveta u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom.

BEZOBRAZLUK NEMA GRANICA: Vanja Grbić na meti huligana (FOTO)

GROM IZ VEDRA NEBA! Selektor Srbije preuzima EVROPSKOG velikana! (FOTO)

Na takmičenju u Bratislavi, naša ekipa je nastupala u sastavu Borislava Perić-Ranković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nada Matić i Kristina Arančić, a na velikom uspehu čestitao im je ministar sporta i omladine Vanja Udovičić.

Nekadašnji MotoGP šampion posle OZBILJNOG udesa prevezen u bolnicu (FOTO)

 - Čestitam našim Borislavi, Nadi i Kristini, njihovom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije osvajanje svetske zlatne medalje! Hvala vam šampionke što ste ovim sjajnim višegodišnjim nizom medalja još jednom dokazale da je Srbija zemlja najboljih svetskih paraolimijskih sportista - naveo je u čestitki ministar Udovičić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.