KAKAV TIM - 11 Španaca koji nisu pozvani na EP!

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2016, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV TIM - 11 Španaca koji nisu pozvani na EP!

Selektor španske reprezentacije Visente Del Boske bio je na "slatkim mukama", a izdvojili smo najboljih jedanaest igrača koji nisu uspeli da se nađu na njegovom spisku.

Španci su poznata velesila u fudbalu, a oduvek su selektori ove reprezentacije bili na udaru javnosti zbog izostavljanja određenih zvezda.

Ipak, čini se da je nemoguće sklopiti idealnu ekipu od 23 igrača. Del Boske je izabrao 27 igrača koji će konkurisati za putovanje u Francusku, a napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo postavu od 11 igrača koji nisu 'upali' na selektorov spisak, a tu su i sedam odličnih izmena.

Na golu je Pepe Reina. Iskusni čuvar mreže i dalje brani odlično, ostvario je plasman u ligu šampiona sa Napolijem i skoro sigurno će i naredne godine biti prvi izbor među stativama ovog italijanskog kluba.

U odbrani su tandem iz minhenskog Bajerna, Huan Bernat i Havi Martinez, koji se na veliko iznenađenje nije našao na spisku selektora, zatim štoper polufinaliste Lige Evrope Viljareala, Viktor Ruiz, kao i zvanično najbolji desni bek u Premijer ligi, Hektor Beljerin.

Na sredini terena su kapiten Atletiko Madrida Gabi, sjajni plejmejker Arsenala Santi Kazorla, koji verovatno nije pozvan zbog manjka utakmica u poslednjih nekoliko meseci, jer je bio povređen. Na krilima su Huan Mata i mlada zvezda Primere Denis Suarez.

Napadački tandem čine iskusni Fernando Tores, koji je dres sa nacionalnim grbom oblačio čak 110 puta, i naturalizovani Brazilac, napadač Čelsija, Dijego Kosta.

A na klupi su imena poput Viktora Valdesa, Naća Monreala, Marija Gaspara, Raula Albiola, Andera Erere, Serhija Roberta i Paka Alkasera!

Nema sumnje da je Del Boskeu bilo veoma teško da otpiše ovakve igrače, a čini se da bi ovaj tim lako mogao da se bori za finale Evropskog prvenstva. Koji je vaš izbor?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.