KAKAV ŠOK: Predstavnik Luksemburga eliminisao evropskog velikana! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV ŠOK: Predstavnik Luksemburga eliminisao evropskog velikana! (VIDEO)

Zaliha od 1:0 iz prve utakmice je bila mala za škotkskog velikana.

Niderkorn je kao domaćin porazio Rendžers sa 2:0 i prošao dalje.
Sve je bilo bajkovito, pred nešto manje od 50.000 ljudi u Škotksoj se Rendžers vratio na evropsku scenu, ali je ovaj boravak na njoj ekspresno i završio. Prvo veliko iznenađenje u kvalifikacijama za evropska takmičenja, a i razočaranje u taboru škotske ekipe.
Do danas je Niderkorn u Evropi postigao jedan gol, a samo večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su se dvaput upisali u listu strelaca igrači tog tima i prošli u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Prvo je Fransoa u 66. minutu bio precizan, a potom i Til u 75. za hladan, luksemburški tuš.
Rendžers je ređao prilike, ali to je bilo sve. Neprecizni udarci, frustracija je uzela maha pred kraj meča i povratak je bio nemoguć iako je Škote svega jedan gol vodio na meč sa AEL-om u drugom kolu.
(Izvor: YouTube/BHFudbal Golovi)

LIGA EVROPE, REVANŠ MEČEVI PRVOG KOLA KVALIFIKACIJA:
Balzan – Videoton 3:3 (1:2) (0:2 prvi meč)
(Kaljević 3, 86 PEN, Efiong 56 – Gereši 15, Šćepović 23, Juhaš 81)
Niderkorn – Rendžers 2:0 (0:0) (prvi meč 0:1)
(Fransoa 66, Til 75)


The post KAKAV ŠOK: Predstavnik Luksemburga eliminisao evropskog velikana! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Senzacija:Rendžers ispao od amatera iz Luksemburga

Izvor: B92, 04.Jul.2017

Fudbalski klub Niderkorn iz Luksemburga eliminisao je Glazgov Rendžers u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa. U drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope plasirao se i mađarski Videoton koji sa klupe predvodi nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.