KAKAV POVRATAK! Marko Bojković nokautom srušio Brazilca

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 23:36

KAKAV POVRATAK! Marko Bojković nokautom srušio Brazilca

Iako je dugo bio van ringa, pokazao klasu.

Impresivan povratak u kavez velike FNC-ove uzdanice, srpskog MMA borca Marka Bojkovića, koji je nakon teške povrede kolena pauzirao godinu dana.

On se večeras borio sa Maurom Paišaom, iako je trebalo da se sastane sa Šamilom Irisbijevim, no on je meč prie nekoliko dana otkazao zbog upale pluća.

Brazilac je izazov, a u meč je ušao kao dosta iskusniji borac od Bojkovića.

Prema kladionicama Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio ogroman favorit (1,10), dok je koeficijent na Brazilca bio vrtoglavih 6,00. Što se sve u meču dogodilo, pročitajte u nastavku.

Krenuo je Marko odmah agresivno te je u prvim sekundama pogodio dva krošea. Obojica su bili vrlo agresivni te je i Brazilac pogodio levi kroše, no Marko nije bio uzdrman. Nastavio je Bojković pritiskati s distance, Paišao je pokušao rušiti Marka, ali nije uspio nego ga je Marko okrenuo i bio gornji na žici.

Bojković je nastavio udarati te mu je otvorio i ranu na glavi. Laktovima je uzdrmao rivala, no povreda na njegovom licu je izgledala ozbiljno.

Marko je na nogama proveo celu pauzu među rundama, a drugu je opet otvorio agresivno. Odličnim laktom je pogodio protivnika, Marko ga je uzdrmao krošeom, a zatim i završio letećim kolenom!

Bila je ovo nova Markova pobeda u FNC-ovom kavezu, te se na sjajan način vratio nakon povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.