KAD NEĆE - NEĆE: Nastavlja se agonija Aleksandra Stanojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2023, 18:26

KAD NEĆE - NEĆE: Nastavlja se agonija Aleksandra Stanojevića

Konja opet bez postignutog gola.

Konjaspor na još jednoj utakmici nije uspeo da dođe do pobede, a nisu uspeli ponovo ni da postignu gol, ovoga puta je Žiresunspor skinuo skalp i remizirao - 0:0.

Aleksandar Stanojević je stigao na klupu ovog kluba pred meč u kupu sa Gazijantepom, gde je pretrpeo poraz posle produžetka (2:1), a od tada kreće potpuni potop. Poražen je Stanojević sa Konjom od Ankaragučua, Bašakšehira, Istanbulspora, potom i Fenerbahčea i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedničko za sve ove utakmice jeste to što ekipa nije postigla niti jedan gol.

Pokušao je Stanojević i da "razdrma" ekipu, zakazao je prijatelski meč sa Afjonsporom i slavio je sa 5:0, ali očigledno ni to nije bilo dovoljno.

Ovaj remi utoliko više boli, jer je došao protiv Žiresunspora, ekipe "iz donjeg doma" tabele, tima koji se nalazi na 17. poziciji na prvenstvu (22 boda), dok je Konja sada na 9. poziciji sa 28 bodova.

BONUS GALERIJA:Pogledajte kako izgleda Nikol Mur, supruga Dalasa Mura

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.