KAD JE TEŠKO - MESINA: Italijani imaju novog selektora

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 16:03

KAD JE TEŠKO - MESINA: Italijani imaju novog selektora

Po treći put na klupi Azura.

Etore Mesina će postati novi selektor italijanske košarkaške reperezentacije narednog leta, prenosi Gazete delo sport.

Iskusni stručnjak će tako po treći put sesti na selektorsku poziciju, a na tom mestu će zameniti Mea Saketija,  kome ugovorna obaveza ističe po okončanju sledećeg Prvenstva Evrope.

Kad se taj turnir završi, prvo naredno veliko takmičenje je Mundobasket 2023, a na njemu će Italijane voditi upravo Mesina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mesina je reprezentaciju trenirao od 1993. do 1997, a u drugom mandatu od 2015. do 2017. Najveći uspeh mu je srebro sa EP u Barseloni pre 24 godine kad je u finalu bila bolja Jugoslavija, a trenutno se nalazi na klupi Olimpije Milano i očekuje sa da dva posla obavlja paralelno.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Nora Segura, bivša devojka Tima Hauarda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.