KAD JE IZGUBLJENA I POSLEDNJA NADA Dejan Stanković podneo ostavku

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 08:43

KAD JE IZGUBLJENA I POSLEDNJA NADA Dejan Stanković podneo ostavku

Debakl Sampdorije u Firenci.

Srpski trener Dejan Stanković podneo je  ostavku u Sampdoriji posle debakla u Firenci, gde je Fiorentina deklasirala njegov tim sa 5:0 i ostavila ga i bez teorijskih šansi za opstanak u Seriji A.

Iako je naglašavao da se neće predati, jasno je da su Srbinove nade ugašene i da misli da više ne može da doprinese spasu kluba, pa je odlučio da se sam povuče, a sada je na potezu Sapmdorija, koja njegovu ostavku nije odmah prihvatila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Stankovića je pogodila igra njegovih izabranika u Firenci, naročito u drugom poluvremenu kad su primili čak četiri gola. Po njegovom izrazu lica posle meča jasno se videlo kako se oseća, a prema pisanju italijanskih medija, on je upravu kluba podneo ostavku čim je utakmica završena.

There are reports Dejan Stankovic offered his resignation as Sampdoria coach after the 5-0 defeat to Fiorentina, but the club has not yet decided whether to accept https://t.co/xi3jXICS5p #Sampdoria #SerieA #SerieATIM #Calcio

— Football Italia (@footballitalia) April 30, 2023

- Ako sam ja problem, u redu, prihvatam to sa dostojanstvom i ponosom. Dao sam sve od sebe i ne žalim ni zbog čega, uradio bih isto i bio na istom putovanju sto puta. Ne krivite igrače, ovih 5:0 je samo na meni. Pričajmo o tome! - rekao je posle poraza na konferenciji za novinare Stanković

On je odluku o povlačenju objasnio fudbalerima u svlačionici.

Stanković je na klupu italijanskog tima stigao u oktobru, kada je otišao iz Crvene zvezde posle poraza od Makabija iz Haife u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Na 26 utakmica na klupi Sampdorije Stanković je ostavario učinak od četiri pobede, šest remija i 16 poraza.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.