Juventusu prekipelo, otpisani Argentinac i Francuz?

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2020, 11:18

Juventusu prekipelo, otpisani Argentinac i Francuz?

Nikome nije jasno gde je letošnje pojačanje nestalo, ali Juve je prelomio, za njih više nema mesta!

Juventusu je izgleda dosadilo da se nateže sa Iguainom, on još nije stigao u Italiju, a navodno je i ljut jer zna da klub namerava da ga se oslobodi. Majka mu je bolesna, pa je dobio slobodno posle dosta natezanja, ali sigurno da će na kraju sezone napustiti Torino.

Ali, treba mu naći klub, River Plata je opcija, Juventus ne očekuje ništa da zaradi, već da spasi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poslednju godinu Pipitinog ugovora, odnosno 15 miliona bruto koliko ih košta Argentinac.

Zamenu traže, Milik je prva opcija, ostale poput Ikardija, kao i Gabrijela Žesusa su nerealne. Sa druge strane, Iguain je gledao ka Atletiku, a nema sumnje da bi unosan angažman mogao da nađe u MLS.

Što se tiče Rabioa, situacija je drugačija, nikome nije jasno zbog čega se nije vratio u Torino, ali izgleda da Juventus želi da ga pošalje u PL. Nije zadovoljio, uz to, ima težak karakter, majka Veronika mu je menadžer, stalno je i sada nezadovoljna, sećamo se silnih problema koje je pravila u PSŽ.

Pojedini izvori pišu kako je vezni igrač odbio smanjenje svoje plate od osam miliona evra u korist lakšeg funkcionisanja kluba te je ovo vrsta protesta.

Većina "bjankonera" je pristala na 'kresanje' plata prošlog meseca.

Rabio je na Azurnoj Obali, čeka rasplet u Italiji, ali gotovo je sigurno da bi mogao da bude ubačen u neki trejd, ili da ode u PL, gde se za njega interesuje nekoliko klubova.

Zanimljivo, i Sari je odustao od njega, želi da zadrži Remzija, ali ne i Francuza.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.