Juventus vraća svog igrača iz Sasuola?

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus vraća svog igrača iz Sasuola?

Sve je izvesnije da će Alvaro Morata napustiti klub, ali Juventus ne očajava već se uveliko sprema za taj scenario.

Real Madrid će najverovatnije aktivirati povratnu klauzulu i otkupiti nazad Alvara Moratu za 30 miliona funti.

U Juventusu očigledno ne gube vreme, a dobro je poznato da Stara dama uvek odradi dobar posao sa transferima preko leta. Već su se kao eventualna pojačanja pominjali Edison Kavani, Romelu Lukaku, Kristijan Benteke i Miču Bečuaji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Međutim, Juve ima mogućnost da odradi daleko bolji posao na duže staze, jer se u medijima uveliko pominje povratak mladog napadača Sasuola Domenika Berardija.

Podsetimo, Berardi je do prošle godine bio u suvlasništvu italijanskog šampiona, kada je Sasuolo za 10 miliona evra otkupio prava na mladog napadača. Ipak, u ugovoru stoji da Stara dama ima pravo preče kupovine ukoliko Berardi odluči da napusti klub ovog leta.

Berardi je pravi dragulj italijanskog fudbala. Ovaj dvadesetjednogodišnji napadač je imao nešto slabiju sezonu nego prve dve, u kojoj je postigao samo 7 golova i 6 asistencija.

Za "crnozelene" nastupa o 2012. godine, a u Seriji A je za 3 godine upisao 90 nastupa na kojima je postigao čak 38 golova i 22 asistencije.

Sada je pravo vreme da mladi Italijan kruniše svoje partije i napravi sledeći korak u svojoj karijeri, a njegov dolazak će Juventus koštati oko 25 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.