Juventus sprema ozbiljnu ponudu za Žezusa

Izvor: B92, 08.Jul.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus sprema ozbiljnu ponudu za Žezusa

Reprezentativac Brazila Gabrijel Žezus mogao bi ovog leta da napusti Mančester siti i preseli se u Juventus, prenosi Rai Sport.

Kako se navodi, italijanski šampion odustao je od Enrika Kijeze iz Fiorentine i okrenuo prema "devetki" Brazila, koji je pružio sjajne partije na Kopa Amerika.

Na ruku "staroj dami" ide i činjenica da Žezus nije previše zadovoljan statusom u Sitiju, pošto je uglavnom u senci Argentinca Serhija Aguera.

Žezus je na tek završenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kopa Amerka postao prvi igrač u istoriji tog takmičenja koji je u finalu bio strelac, asistent, dobio crveni karton i podigao trofej. Njegov Brazil je osvojio titulu po deveti put u istoriji, a prvi posle 12 godina pauze.

Pročitajte još Mesiju preti dvogodišnja suspenzija

Brazilski golgeter je za "građane" odigrao 100 mečeva, na kojima je postigao 45 golova i zabeležio 16 asistencija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.