Juventus pronašao zamene za Pirla i Vidala!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus pronašao zamene za Pirla i Vidala!

Teško je zamisliti da Juventus posle Pirla i Vidala može da pronađe adekvatne zamene ali je Maks Alegri ipak uspeo u toj nameri.

Kristijan Eriksen je velika želja "Stare Dame", pišu italijanski mediji.

Ranije je pominjano da će Džulijan Dreksler pojačati 'Bjankonere', ipak za sada još uvek nije postignut dogovor sa Šalkeom oko dovođenja mladog Nemca.

Odlazak Pirla u MLS ligu smanjio je kreativni potencijal sredine terena torinskog giganta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jer se plejmejkeri takvog kalibra mogu nabrojati na prste jedne ruke. Ali i vezista Totenhema je deo te ruke.

23-godišnji fudbaler igra malo isturenije od legendarnog Italijana , u Totenhemu je uglavnom igrao na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera, pa bi on bio neka varijanta između Pirla i Vidala, što se tiče pozicije.

Takođe fudbaler Čelsija Ramireš se pominje kao pojačanje na sredini terena. On trenutno nije u planu menadžera 'Plavaca' Žozea Murinja za startnih 11, pa bi zbog takvog statusa on bi mogao do kraja prelaznog roka da promeni sredinu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.