Juventus potvrdio interesovanje za Remzija

Izvor: B92, 02.Jan.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus potvrdio interesovanje za Remzija

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratiči potvrdio je da je šampion Serije A zainteresovan za fudbalera Arsenala Arona Remzija.

Remziju ugovor s Arsenalom ističe u junu, zbog čega velški fudbaler od 1. januara može da pregovara o transferima sa stranim klubovima.

"Da, zainteresovani smo za Remzija. On je odličan fudbaler, ali je trenutno igrač Arsenala. Videćemo...", rekao je Paratiči, prenose britanski mediji.

Skaj je još u oktobru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preneo da Remzi odlazi iz londonskog kluba jer uprava ne želi da sa njim produži ugovor.

On je tada bio nezadovoljan, pošto mu niko iz Arsenala nije rekao zbog čega je, posle višemesečnih pregovora, klub povukao ponudu za višegodišnji ugovor.

Remzi (28) je u Arsenal došao 2008. godine iz Kardifa i do sada je za taj klub odigrao 352 utakmice i postigao 60 golova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.