Juventus pobedom nad Lacijom ponovo na vrh

Izvor: TvojPortal.com, 12.Apr.2012, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus pobedom nad Lacijom ponovo na vrh

Izvor: vesti online
Fudbaleri Juventusa su zadržali čelnu poziciju na tabeli Serije A, pošto su u derbiju 32. kola pobedili Lacio 2:1.
"Stara dama" do pete uzastopne pobede nije došla lako, a junak pobede je bio Alesandro del Pjero koji je postigao odlučujući pogodak u 82. minutu iz slobodnog udarca. Pre toga domaće je u prednost doveo Pepe sjajnim potezom u 30. minutu, kada je grudima podigao loptu i šutem preko glave savladao golmana Lacija, a izjednačio je Mauri u 45. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << />

Juventusa je ponovo prvi sa 68 bodova, jednim više od ekipe Milana koji je juče trijumfovala na gostovanju Kjevu rezultatom 0:1.

Interesatno je bilo u Rimu, gde je "vučica" u završnici meča na "Olimpiku" sa 3:1 slomila otpor Udinezea u čijim redovima ponovo nije bilo Dušana Baste.

Napoli je neprijatno iznenadio na svom terenu, pošto je poražen od Atalante sa 1:3, a Inter se mučio sa Sijenom, ali je zahvaljujući golovima Dijega Milita osvojio tri boda. Dejan Stanković je odigrao ceo meč.

Parma je bila bolja od Novare sa 2:0 i sada je na pristojnoj razdaljini od zone ispadanja, a u susretu Katanije i Lećea gosti su sa dva gola u poslednja tri minuta došli do prokreta i pobede sa 1:2.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.