Juventus i Napoli ponovo žele Kolarova

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Mar.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus i Napoli ponovo žele Kolarova

Italijanski klubovi Juventus i Napoli zainteresovani su da narednog leta angažuju srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova, prenosi Tutosport.
(FOTO: AP)
Kako se navodi, Kolarov, čiji ugovor sa Mančester Sitijem ističe 2015. godine, mogao bi da iskoristi priliku i povratkom na Apenine potpiše novi dugogodišnji unosan ugovor, možda i poslednji u karijeri.
Treneri Juventusa i Napolija Antonio Konte i Rafa Benitez vide Kolarova kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << idelano rešenje po levom boku, za formaciju 3-5-2.
Posao bi jedino mogao da im pokvari trener Galatasaraja Roberto Manćini, koji je 2010. godine doveo Kolarova iz Lacija u Siti.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juventus i Napoli žele Kolarova, Manćini kvari posao

Izvor: MozzartSport.com, 07.Mar.2014

Italijanski fudbalski klubovi Juventus i Napoli zainteresovani su da narednog leta angažuju srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova, prenosi Tutosport. Kako se navodi, Kolarov, čiji ugovor sa Mančester Sitijem ističe 2015. godine, mogao bi da iskoristi priliku i povratkom na Apenine potpiše...

Nastavak na MozzartSport.com...

Da li se Kolarov na kraju sezone vraća u Seriju A?

Izvor: Telegraf.rs, 07.Mar.2014

Giganti italijanskog fudbala Juventus i Napoli žele na Apenine da vrate reprezentativca Srbije kojem ugovor sa Mančester sitijem ističe 2015. godine

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.