Juve već otpisao dvojicu u januaru!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve već otpisao dvojicu u januaru!

Dva fudbalera nisu ni dobila pravu priliku u Torinu.

Sinoć je pisano o tome kako bi Mario Mandžukić mogao biti prvi igrač koji će napustiti redove šampiona Italije, ali izgleda da će ga u tome preteći njegov mlađi kolega iz reprezentacije Hrvatske.

Marko Pjaca je u redove Juventusa stigao iz Dinamo Zagreba, hrvatski klub je u tom transfer inkasirao 22 miliona evra u julu 2016. godine. Mladi krilni igrač je dobijao priliku kod Alegrija u narednih godinu i po >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a onda kreću pozajmice u Šalke a zatim i u Fiorentinu gde je prošle sezone odigrao devetnaest utakmica sa učinkom od po jednog gola i asistenicije.

Pjaca je doživeo i kidanje ligamenata, povratak na teren se očekuje početkom oktobra, ali je po pisanju italijanskih medija već određen kao višak koji će napustiti Torino već u januaru. Spominjao se povratak u Fiorentinu, ali ništa zvanično.

Drugi "višak" jeste Matija Perin. Dvadesetšestogodišnji golman je stigao iz Đenove prošle godine, ali je pored Ščesnog odigrao tek devet mečeva u Seriji A. Sada povratkom Bufona će imati sve manje prilika, a tu je i povreda ramena koja će Perina odvojiti od terena do sredine novembra. Izvestan je njegov odlazak u januaru, spominju se portugalski klubovi Benfika i Porto koji su se već interesovali i ovog leta za Italijana.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jokan ipak dobija pojačanje iz Juventusa?!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019

Fudbaler "Stare dame" nije u protokolu za duel trećeg kola Serije A...Kako prenose italijanski mediji, Mario Mandžukić će napustiti redove Juventusa...Preneli smo nedavno, da su transferi Ignacija Abatea i hrvatskog napadača u katarsku Al Garafu propali, ali će populari "Mandžo" prema informacijama...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.