Juve se dogovorio sa Sergejom, čeka se Lacio?

Izvor: Mondo, 21.Maj.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve se dogovorio sa Sergejom, čeka se Lacio?

Italijani javljaju da je Srbin postigao dogovor sa "starom damom".

U nedelju se završava sezona u Seriji A, u kojoj je Juventus osvojio osmu uzastopnu titulu. Čelnici "stare dame", s obzirom na to da je "skudeto" osiguran mnogo pre kraja, imali su dovoljno vremena da razmisle o pojačanjima, ali i da stupe u pregovore s njima.

Tako je, prema rečima poznatog italijanskog novinara Đanluke Di Marcija, Juventus već sve dogovorio sa Sergejom Milinkovićem Savićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Sergej Milinković Savić je u stvari konkretan cilj rukovodstva Juventusa, koje pokušava da ubrza pregovore. Prema najnovijim glasinama, preliminarni dogovor sa igračem je postignut. Sada je na redu dogovor sa Laciom oko cene i tehničkih detalja", napisao je novinar na Twitteru.

#Calciomercato | La #Juventus accelera per #MilinkovicSavic. Le ultime: https://t.co/AmcmPr76O2

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) 21. мај 2019.

Di Marcio je spomenuo da su dva kluba i prošle godine vodila pregovore i da Klaudio Lotito nije želeo da odstupi od zacrtane cene, koja je iznosila 100 miliona evra.

Prošle godine je za Savića Lotita došao da traži iznos veći od 100 miliona eura, što ukazuje na činjenicu da pregovori ionako neće biti laki.

U svakom slučaju, već od nedelje biće zanimljivo pratiti fudbalsku pijacu u Italiji, gde će jednu od glavnih uloga imati srpski reprezentativac.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.