Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2021, 18:25

Juve prihvata 10.000.000 za Daglasa Kostu?

Vulvsi opet zagrizli, ali neće se razmetati novcem...

Zimus se pominjala mogućnost da bi Daglas Kosta (30) mogao da završi u Vulverhemptonu. Do dogovora nije došlo i iskusni Brazilac ostao je da greje klupu u Bajernu. Onda je usledila i povreda, duža pauza... Odavno je jasno da klub iz Minhena neće zadržati Kostu - u krajnjem slučaju nema ni otkupnu klauzulu - a sva je prilika da ga ni Juventus više ne želi.

Iz svega toga izrodilo se novo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << interesovanje Vukova koji očito veruju da bi mogli da probude "zver" u momku koji je noseći dres Šahtjora spadao u najbolja krila Evrope.

Daglas je godinama u velikom padu, nikako ne uspeva da pronađe formu iz Donjecka, ili makar onaj nivo igara iz prvog mandata u Bajernu. Očekivalo se da bi mogao da se trgne na pozajmici u Minhenu - jer objektivno, takav tip igrača bio je potreban Hansiju Fliku - međutim njegova uloga u tekućoj sezoni svedena je na epizodnu. I ne samo zbog toga što mu Flik nije ukazivao šansu - ipak je Kosta igrao na svakoj utakmici u grupnoj fazi Lige šampiona - već iz razloga što Brazilac svoje šanse nije koristio.

Na 22 meča postigao je jedan jedini gol?!

Imajući u vidu da je njegova reputacija ozbiljno poljuljana u Vulverhemptonu se nadaju, pišu lokalni mediji iz Birmingema, da bi ponuda od 10.000.000 evra mogla da zadovolji apetite Juventusa. Stara dama je Brazilca platila čak 40.000.000, međutim ako uzmemo u obzir da je Kosti preostala samo još godina ugovora, odnosno da italijanski šampion želi da se reši njegove ogromne plate (6.500.000 evra) i rastereti budžet, možda navedena cifra zaista bude dovoljna za realizaciju posla.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.