Juve ne odustaje, prštaće na Artemio Frankiju!

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve ne odustaje, prštaće na "Artemio Frankiju"!

Naredne subote nas čeka jedan od većih derbija Italije.

Šampion Italije se već neko vreme interesuje za mladu nade Fiorentine i Italija, Federiko Kijeza je naredna velika stvar sa Apenina. Tokom leta su "ljubičasti" odbili par ponuda za svog pitomca, što iz Italije što iz inostranstva.

Sinoć je odigrao i sedamadeset minuta za prvi tim "Azura", zabeležio je i asistenciju za vodeći gol svoje reprezentacije.

Roko Komizo, novi vlasnik Fiorentine, je najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će učini sve da bi Kijeza ostao i naredni period u Firenci. Spekuliše se da će uslediti ponuda za produžetak ugovora koji bu mu duplirao trenutna primanja, ali bi sadržio i otpusnu klauzulu od devedeset miliona evra.

Naredne subote nas očekuje derbi na "Artemio Frankiju", gostuje Juventus. Tifozi Fiorentine će bez sumnje prirediti vruć doček čelnicima i igračima Juventusa, "ljubičasti" ne žele reprizu Bađo scenarija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.