Juve i Ronaldo prejaki za Milan - Iguain tragičar

Izvor: N1 televizija, 11.Nov.2018, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve i Ronaldo prejaki za Milan - Iguain tragičar

Fudbaleri Juventusa pobedili su Milan na San Siru u derbiju 12. kola Serije sa 2:0.

Stara dama je upisala šestu uzastopnu pobedu protiv velikog rivala u svim takmičenjima zahvaljujući golovima Marija Mandžukića u osmom i Kristijana Ronalda u 81. minutu.

Može se reći da je duel u Milanu obeležio i napadač domaćih Gonsalo Iguain. Pipita je u 41. minutu bio neprecizan sa penala, a zatim u 83. dobio drugi žuti karton zbog prigovora sudiji Macoleniju, i tako izrastao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u tragičara.

FULL-TIME!

La Juve espugna anche San Siro!

⚽️ @MarioMandzukic9

⚽️ @Cristiano#MilanJuvepic.twitter.com/r9tRsvCLDc

Tim iz Torina je praktično tokom svih 90 minuta kontrolisao dešavanja na terenu. Rano vođstvo, koje je Mandžukić doneo udarcem glavom na centaršut Aleksa Sandra, omogućilo je ekipi Masimilijana Alegrija igru bez pritiska u nastavku.

Milan je na trenutke pretio, najkonkretnije u finišu poluvremena kad je imao i najbolju šansu za gol. Iguain je pokušao da prevari Benatiju, koga je lopta tom prilikom udarila u ruku, pa je sudija pokazao na penal posle pregledavanja VAR. Argentinac je preuzeo odgovornost, ali njegov udarac završio na stativi.

U drugom delu je najizgledniju priliku za promenu rezultata propustio Paulo Dibala, kad je sa distance pogodio stativu, da bi na kraju Ronaldo rešio pitanje pobednika. Portugalac je iskoristio odbijenu loptu Donarume i zakucao je u mrežu za konačan rezultat.

Juventus se posle 12 kola nalazi na prvom mestu na tabeli sa 34 boda. Milan je peti sa 21.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Katastrofa Iguaina – Ronaldo i Mandžukić presudili Milanu

Izvor: B92, 11.Nov.2018

Fudbaleri Juventusa pobedili su na gostovanju Milan sa 2:0 u 12. kolu Serije A...Veoma lošu utakmicu odigrao je Gonsalo Iguain, koji se nalazi na pozajmici u tim iz "grada mode" iz "Stare dame"...Argentinski napadač prvo je promašio penal u 41. minutu, a potom je u 83. dobio prvi žuti, a potom i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.