Juve - Dva crvena, dva gola i prvo mesto! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve - Dva crvena, dva gola i prvo mesto! (video)

Kjevo sam sebe pobedio, a Juventus će noćiti na vrhu tabele Serije A.

Juventus je gostovao u Veroni, suočio se sa defanzivnim domaćinom koji je na momente igrao pravi bunker.

Teško je šampion stizao do gola Sorentina, u prvom poluvremenu nisu napravili nijednu šansu za gol. Videli smo po jedan šut Kedire i Iguaina, slobodan udarca iz dobre pozicije Pjanića, lopta je završila u živom zidu.

A onda je glupost napravio Bastijen, krilni fudbaler Veroneza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Za par minuta je u finišu prvog dela dobio dva žuta kartona i to sasvim opravdano. Prvo je zakasnelo startovan na Asamou, da bi par minuta kasnije sa leđa vukao za dres reprezentativca Gane. Kao da je namerno hteo da dobije crveni, sudija Mareska mu je pokazao put u svlačionicu, bunili su se domaći bez razloga, zaista nije jasno šta je mladom Belgijancu bilo na pameti.

Do poluvremena bez šanse, dosada na "Bentegodiju", ali je Juve strpljivo čekao šansu.

U nastavku i dalje se domaćin branio, šansu je imao Mandžukić, a onda su "Leteći magarci" napravili novu glupost.

Kaćatore je posle svađe sa sudijom Mareskom, prvo odbijao da izađe sa terena, nakon što je bio povređen. Onda je pokazao sudiji "lisice" i dobio direktan crveni karton.

Tako su domaći ostali sa devetoricom i uskoro se zatresla mreža Sorentina. Bernadeski je uputio povratnu loptu, na nju natrčao Kedira i Juventus je postigao gol.

Do kraja, naš Radovanović je za dlaku zakasnio da šokira šampiona, igrao je Tomović, povredio je prepone u drugom poluvremenu morao da izađe sa terena.

U samom finišu, overa, Daglas Košta je kao rukom poslužio Iguaina koji prekida golgeterski post i posle šest mečeva postiže gol, 2:0 bodovi putuju u Pijemont.

U prvom meču dana, Atalanta je pregazila Sasuolo na "Mapeiju" i napravila uvertiru pred polufinale kupa protiv Juventusa za tri dana.

Sasuolo - Atalanta 0:3

Kjevo - Juventus 0:2

Nedelja:

SPAL - Inter (12:30)

Krotone - Kaljari (15:00)

Fiorentina - Verona

Đenova - Udineze

Napoli - Bolonja

Torino - Benevento

Milan - Lacio (18:00)

Roma - Sampdorija (20:45)

Juventus je sada na tabeli preskočio Napoli, ima 56 bodova, dva boda više i meč više od Napolitanaca koji sutra dočekuju Bolonju i veliki su favoriti u tom meču.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.