Juta deklasirala Hjuston, Portland neumoljiv protiv Finiksa

Izvor: RTS, 07.Dec.2018, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juta deklasirala Hjuston, Portland neumoljiv protiv Finiksa

Košarkaši Jute ubedljivo su u Solt Lejk Sitiju savladali indisponirani Hjuston 118:91. Portland je prekinuo seriju poraza protiv Finiksa Igora Kokoškova 108:86, dok je ekipa Bostona pred svojom publikom deklasirala Njujork 128:100 u noćašnjim mečevima NBA lige
Juta je i po drugi put ove sezone savladala Hjuston koji je pretrpeo i 13. poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u sezoni. Džezeri su treću donicu dobili sa čak 38:11.

Meč je obeležila i gluma Džejmsa Hardena na kontakt sa Rudijem Goberom, koji je revoltiran odlukom sudija na tehničku burno reagovao i zaradio isključenje. Ipak, kod Jute se nije osetilo to što je Gober igrao samo tri minuta i to najbolje govori razlika od čak 27 poena.
Najefikasniji u domaćem timu bio Derik Fejvers sa 24 poena i 10 skokova. Džo Ingls je postigao 18, Dante Eksum 15, a Riki Rubio 13 poena uz šest asistencija. U indisponiranoj ekipi iz Teksasa Džejms Harden je zabeležio 15 poena uz šest skokova i dve asistencije, a Kris Pol i Klint Kapela po 12.

Boston je trijumfofao nad Njujorkom 128:100 na krilima Kajrija Irvinga sa 22, Džejlejna Brauna sa 21 i Ala Horforda sa 19 pogodaka. Kod Niksa Tim Hardavej je ubacio 22.
Ekipa Portlanda prekinula je seriju od tri poraza savladavši tim Igora Kokoškova Finkis 108:86.

Blejzerse je predvodio Demijan Lilard sa 25 poena, pet skokova i osam asistencija. Jusuf Nurkić je za 23 minuta zabeležio devet poena i 14 skokova. U najlošijem timu lige Troj Denijels je zabeležio 15, Džoš Džekson 14 poena. 
Rezultati:
Boston - Njujork 128:100
Portland - Finiks 108:86
Juta - Hjuston 118:91
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kokoškov opet stradao, Njujork gubi i mašta o velikoj zvezdi, Lebron želi "otpisanog" prijatelja u timu!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018

Feniksov hod po trnju se nastavlja, Hjuston u nevolji, Boston lako sa Niksima. Njujork našao zvezdu oko koje bi mogao, uz Porzingisa da gradi budućnost, hoće li Lebron dovesti prijatelja u tim....Hjuston je ponovo izgubio, ovo nije obična kriza na startu sezone, sada više nema alibija za poraze...

Nastavak na Sportske.net...

NBA: Pobede Jute, Portlanda i Bostona

Izvor: Beta, 07.Dec.2018

Košarkaši Jute pobedili su prošle noći u Solt Lejk Sitiju ekipu Hjustona sa 118:91, a trijumfe u NBA ligi upisali su i Boston i Portland.Jutu je do pobede vodio Derik Fejvors sa 24 poena, uz deset skokova, Džo Ingls je dodao 18, a Dante Eksam 15 poena. Na drugoj strani, Džejms Harden je postigao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.