Juniorke putuju u Peru

Izvor: B92, 12.Jul.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniorke putuju u Peru

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije u sredu putuje u Peru na Svetsko prvenstvo, koje će se odigrati od 22. do 31. jula u Limi i Truhilju.

Do početka šampionata juniorke će biti gosti Odbojkaške federacije Perua i učestvovaće na drugim Unik Kupu od 14. do 16. jula sa selekcijama domaćina, Rusije i Koreje.

Pored juniorki, Srbiju će na Svetskom prvenstvu u Peruu predstavljati i Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, koji je delegiran za supervizora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << FIVB.

Na šampionatu sveta naša selekcija će igrati u grupi B, u Limi sa Brazilom, Italijom i Kubom. Juniorke Srbije će u prvom kolu, 22. jula, igrati protiv Kube. Dan kasnije rival Srbiji biće Brazil, a u trećem kolu Italija.

Ratko Pavličević, prvi trener juniorki Srbije, saopštio je sastav tima koji će igrati na Svetskom prvenstvu.

Na spisku su:

tehničari: Danica Radenković (Spartak) i Jelena Medarević (Crvena zvezda).

korektori: Ivana Luković (Peruđa) i Aleksandra Cvetičanin (Spartak).

libero: Teodora Pušić (Crvena zvezda).

blokeri: Jadranka Budrović (Crvena zvezda), Maja Savić (Vizura) i Jovana Stevanović (Crvena zvezda).

primači: Ana Bjelica (Crvena zvezda), Ljubica Kecman (Crvena zvezda), Ljiljana Ranković (Vizura) i Bjanka Buša (Vizura).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.