Junak iz Pireja: Golovi mami za rođendan!

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junak iz Pireja: Golovi mami za rođendan!

Lazar Ranđelović je novi Srbin kog slavi crveno-beli deo Atine.

Posle Predraga Đorđevića, Ilije Ivića, Darka Kovačevića i Marka Pantelića, red je izgleda na 22-godišnjeg Lazara Ranđelovića!

Mladi napadač iz leskovca novi je Srbin kog slave navijači Olimpijakosa.

Razlog je dobro poznat - dva gola protiv Krasnodara za 4:0 u prvoj utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. I to po ulasku sa klupe u 76. minutu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Izvor: YouTube/Olympiacos FC - Official YouTube Channel

"Rad i trud na treninzima se isplati i to se sada dokazalo. Strpljivo čekam svoju šansu. Ovog puta je trener Pedro Martins odlučio da mi je pruži u poslednjih 15 minuta. Konkurencija je zaista jaka i zbog toga sam srećan kad dobijem priliku da igram. Dobro sam ispratio akciju koju je započeo Valbuena, video sam da će poslati loptu na stranu na kojoj sam ja bio. Odlučio sam da šutiram preko golmana i lopta je ušla u mrežu. Nije bilo srećnijeg čoveka od mene, jer je to moj prvenac u dresu Olimpijakosa i još u Ligi šampiona", blistao je od sreće Ranđelović u razgovoru za Sportski žurnal.

Golove je posvetio mami Ani.

Stigao je iz Niša i uvodi Olimpijakos u Ligu šampiona!

"Još uvek ne mogu da verujem da mi se sve ovo dešava. Presrećan sam. Golove koje sam postigao su poklon za moju majku Anu, kojoj je bio rođendan. Mislim da je srećna i ponosna na mene. Roditelji su mi najveća podrška oduvek bili i oni su najzaslužniji što sam ovde gde jesam".

Iako ima ogromne zasluge što će za njegov tim revanš u Rusiji biti samo formalnost, krilni fudbaler crveno-belih iz Pireja ne želi da ističe sebe u prvi plan.

"Ceo tim je zaslužan za dobar rezultat, ne samo ja. Ono što krasi nas je taj timski duh. Upravo je to jedan od razloga zbog čega postižemo dobre rezultate. Atmosfera u ekipi je odlična i ono što je najbitnije nema sujete. Napravilli smo tri velika koraka ka plasmanu u Ligu šampiona, ali ne smemo da se opustimo. U Rusiju ćemo otputovati kao da je ovde bilo 0:0", istakao je Ranđelović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.