Junajted spreman na transfer, sad je sve na Sančezu?

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2018, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted spreman na transfer, sad je sve na Sančezu?

Stvari se veoma brzo odigravaju, u januaru bismo mogli da vidimo transfer, ali na kraju poslednju reč ima igrač...

U Junajtedu su uvereni da je Aleksis Sančez silan promašaj Murinja, a pristaju da ga prodaju, i sam igrač koji je na marginama želi da napusti "Old Traford".

"Ako ne igra, naći ćemo klub gde će dobiti šansu", preti njegov menadžer, a engleski mediji pišu da se "Ninjo Maravilja" već pomirio sa odlaskom.

Biće mu pružena još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedna šansa, navodno Murinjo razmišlja da Lukakua koji je van forme ohladi i da proba sa Sančezom kao centralnim napadačem, ali je svestan da ako uspe da ga proda, mogao bi da dobije sredstva za januarski prelazni rok, štoperi su prioritet.

Naravno, ovo sve pod uslovom da Murinjo preživi na klupi.

Postoji klub koji želi Sančeza, u pitanju je PSŽ. Sad, da vas neko pita, šta će im Čileanac pored takvog napada, ne biste mogli da odgovorite, ali on može da pokriva više pozicija u ofanzivi.

Pre nego što PSŽ uputi ponudu, Sančez će morati da se odrekne ogromne plate, on zarađuje pola miliona funti nedeljno u Junajtedu i to niko neće platiti. Ne postoji klub na svetu, pa ni PSŽ koji bi mu to ponudio.

Navodno, platili bi obeštećenje koje neće biti malo, ali ako Sančez pristane na mnogo manji ugovor.

Da li će novac ili želja da igra presuditi, teško je reći, ali kako rekosmo, insajderski krugovi tvrde da je Sančez već prelomio, da je očajan u želji da napusti "Old Traford".

Spekulacije idu toliko daleko, da navodno PSŽ sigurno prodaje Nejmara na leto i da želi da se obezbedi i dovede kvalitetnog napadača pre letnjeg prelaznog roka kada će cene biti mnogo veće...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.