Junajted slavio protiv Lestera na otvaranju Premijer lige

Izvor: Beta, 10.Avg.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted slavio protiv Lestera na otvaranju Premijer lige

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras na svom terenu Lester sa 2:1 na otvaranju nove sezone engleske Premijer lige.Ekipa Žozea Morinja odlično je počela utakmicu i do vodjstva stigla već u trećem minutu pogotkom Pola Pogbe iz jedanaesterca. Prethodno Danije Amatrej je igrao rukom u svom šesnaestercu posle jednog šuta Aleksisa Sančesa.Junajted se posle vodećeg gola uglavnom branio i pokušavao da do drugog gola dodje posle kontranapada, dok je Lester pritiskao rivala, a u 29. minutu je Džejms Medison imao je odličnu priliku da donese izjednačenje, medjutim, njegov šut sa oko 10 odbranio je David de Hea.Drugo poluvreme bilo je dinamičnije, igralo se otvoreno na obe strane, ali sve do samog kraja nije bilo gola. Luk Šov dobro se snašao posle jednog proigravanja Huana Mate u 83. minutu povisio na 2:0.Lester je delovao bezopasno u završnici susreta, ali je ipak u 92. minutu uspeo da smanji zaostatak. Džejmi Vardi iskoristio je nepažnju u odbrani Junajteda i odlično reagovao posle jednog centaršuta Rikarda Pereire s desne strane.Ostali mečevi prvog kola Premijer lige igraće se za vikend.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

POČELA PREMIJER LIGA: Junajted na otvaranju slavio protiv Lestera

Izvor: Večernje novosti, 11.Avg.2018, 01:02

"Crveni đavoli" su pred svojim navijačima zabeležili trijumf na startu nove sezone - 2:1 Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras na svom terenu Lester sa 2:1 na otvaranju nove sezone engleske Premijer lige. Ekipa Žozea Morinja odlično je počela utakmicu i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.