Junajted šalje ponudu u Madrid, uključiće i Pogbu?!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted šalje ponudu u Madrid, uključiće i Pogbu?!

Nemac bi mogao da bude mamac, tim pre što Francuz ne odustaje od Reala.

Junajted i dalje čeka rasplet oko Pola Pogbe, naime, hoće li Real platiti 180 miliona evra.

Kako smo pisali, Pogba se sastao sa Zidanom u Dubaiju, Francuz želi u Real, a trener Los Blankosa silno gura ovaj transfer i čak je u sukobu sa Florentinom Perezom koji smatra da igrač Junajteda ne vredi toliko.

Sada je u priču ušao Toni Kros. Nemac bi mogao da dobije ogroman novac u PL, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i ranije je bio meta Junajteda, navodno mu ponestaje motiva u Realu, a ko zna, možda neće biti ni standardan, uz Kazemira, nameće se i Fede Valverde.

Zbog toga bi Kros za koga Junajted nudi 75 miliona evra mogao da bude mamac, recimo 100 miliona i Kros bi verovatno bili dovoljni da Mančester Junajted Pogbu pusti u Real.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.