Junajted pobedio, trener pružio šansu sinovima tinejdžerima...

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted pobedio, trener pružio šansu sinovima tinejdžerima...

Jasno, Glori preslab, pogotovo što su van sezone, ali neki momci će ovaj meč pamtiti čitav život.

Mančester Junajted je startovao pobedom u Pertu na prvom meču turneje pred novu sezonu.

Solskjer je protiv slabašnog domaćina, kako je rekao, zbog povrede ostavio Lukakua van tima, Pogba je počeo na klupi, Matić u startnoj postavi.

Završilo je 2:0, domaćin bez većine standardnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača, odluka je pala u nastavku. Pogba koji je ušao, asisteirao je Rašfordu, dok je Garner potvrdio pobedu "Đavola".

Bilo je manje gledalaca od očekivanog 10 000 praznih mesta, prošle godine kada je Čelsi igrao protiv Glorija, došlo je više ljudi, iako je bilo lošije vreme.

Ipak 50 000 ljudi je videlo utakmicu dva neravnopravna rivala, Australijanci su van sezone, njihov trener Toni Popović je čak u finišu pružio šansu sinovima, Gabrijelu koji ima 15 godina i Kristijanu koji je dve godine stariji. Odigrali su po petnaestak minuta.

Naredni meč Junajted igra u sredu protiv Lidsa, posle slede dueli u Singapuru sa Interom, u Šangaju sa Totenhemom, pa generalna proba pred start protiv Milana u Kardifu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajted pobedio " Matić starter, zamenio ga Pogba

Izvor: B92, 13.Jul.2019

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su australijski Pert 2:0, na startu priprema za novu sezonu...Strelci za "Crvene đavole" pred 50.206 gledalaca na Optus stadionu bili su Markus Rašford u 60. i Džejms Garner u 85. minutu...Srpski reprezentativac Nemanja Matić je igrao u startnoj postavi, a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.